Startar 1/8!

 

 

En kurs för dig som behöver en paus från vardagsbruset och som vill lära dig att varva ner,, i både kropp och hjärna.

 

 

Här kommer fokus ligga på att hitta ett inre lugn genom att lära sig metoder för att stärka självkänslan, hantera negativa tankar och praktisera avspänning i vardagen.

 

När:
4 tillfällen á 90 min

 

1/8 18.30-20.00

15/8

29/8

12/9
 

Hur:
Kursen sker via Google meet (länk skickas till de som anmält sig). Jag som kursledare kommer att hålla små föreläsningar LIVE och vi kommer tillsammans reflektera, göra övningar, prata och göra uppgifter tillsammans på plats i Google meet.

 

 

 

Pris:
630 kr inkl. moms. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag! Jag är kopplad till

 

 

Då ingår:

 

Föreläsningar

Varje kurstillfälle innehåller en miniföreläsning om det aktuella temat för kvällen. Vi pratar och reflekterar utifrån denna och de uppgifter som vi gör tillsammans.

 

Uppgifter

Vi gör uppgifter kopplade till temat och som ger dig redskap för hur du kan skapa dig ett hållbart fokus.

 

Hemuppgifter

Efter varje kurstillfälle får du en hemuppgift att göra till nästa gång. Uppgiften är helt valfri att göra och du bestämmer själv när du gör den.

 

Inspelade ljudfiler

Efter första kurstillfället får du tre inspelade ljudfiler innehållande olika guidade övningar. Dessa kan du lyssna och träna till mellan våra träffar.

 

 

Skicka en intresseanmälan här nedan så tar jag kontakt med dig så snart som möjligt. Intresseanmälan är inte bindande. 

 

 

 

Namn  
E-post  
Meddelande  

"Kursen har varit en ögonöppnare för hur hjärnan kan påverka min känsla runt stress. Så som den inre kritikern, kommentatorn m.m. En väldigt viktig kurs bara för att påverka och påminna sig själv om att ta hand om sig själv."

"Det var en jättebra kurs för vi gick igenom konkreta övningar och det är det man behöver öva på, gärna tillsammans, för att få in ett nytt tänk så att man inte fastnar i stressen. Det var en superbra kurs för mig att komma igång med att ändra mina tankemönster." 

"En hjälpsam och innehållsrik kurs med en fantastisk kursledare som har fått mig att komma ett steg närmare att bli lugnare och lära känna mig själv." 

/ Mia

 

 

/ Fanny

/ Josefine

 

Några omdömen

från tidigare kursdeltagare

Ny omgång!