Hållbar musik och kreativitet

 

Oregelbundna arbetstider, osäker inkomst, ständigt uppkopplad för att få gig, höga krav på att exempelvis synas i sociala medier, stress över att jämföra sig med andra etc.

Arbetar du som musiker, låtskrivare, producent, sångare/sångerska, musiklärare eller annat inom musikbranschen? Känner du igen dig?

 

Jag hjälper dig/er att hantera höga yttre och inre krav, få ner stressnivåerna, kommunicera behov och lära sig mentala knep för att vidga den kreativa sidan. Jag är själv uppvuxen i en musikerfamilj och vet hur branschens olika sidor kan se ut. Med erfarenhet inom stresshantering, mental träning och personlig utveckling vet jag också vilka verktyg som behövs för att må bra och hitta balans i vardagen – speciellt när man arbetar inom en krävande bransch.

 

Musikbranschen innehåller ofta en hel del stress och press och det är lätt att hamna i destruktiva mönster. Att hinna ta hand om sig själv, ge sig möjligheten att njuta av det som faktiskt går bra samt träna både sina fysiska och mentala muskler är några kompotenter som lätt kan bli lidande. Vi behöver aktivt arbeta med oss själva och ibland kan vi behöva lite extra stöd. Hos Hållbart fokus får du/ni lära er verktyg för att bli bättre på att ta hand om er själva – något som i sin tur kommer stärka er som team och kunna hantera stressen bättre.

 

Är vi medvetna om vad som stressar är det lättare att göra en förändring. Jag finns där som stöd och coach hela vägen!

 

Något som utmärker Hållbart fokus är den tydliga kombinationen av pedagogisk struktur, fokus på det som stärker samt konkreta övningar som ska hjälpa dig frammåt i din musikkarriär.

Tveka inte att höra av dig!

 

 

Tjänster

 

Enskilda samtal

Vi arbetar metodiskt utifrån dina behov och önskemål. I början görs en kortare kartläggning för att identifiera stress och mående och sedan arbetar vi aktivt mot det du behöver för att må bra. Du kan välja mellan att boka in ett samtal eller ett paket på 3 samtal där vi hinner arbeta mer.

 

Pris i samtal: 650 kr inkl. moms (50 min).

Pris samtalspaket: 1750 kr inkl. moms

 

Bandpaket 

3 gruppträffar antingen på plats eller digitalt.

Vi arbetar tillsammans och ser vilka behov som finns hos er som team – vad stressar, hur kommunicerar vi det till varandra, önskeläge osv. Under träffarna arbetar vi mycket med visualisering. På den första träffen (1h) fokuserar vi på era behov och sätter mål att jobba mot. De andra träffarna (1,5h) arbetar vi utifrån behovsanalysen och mot målen genom övningar och uppgifter.  Vill du som bandmedlem även ha individuella möten varvat med gruppträffarna går det självklart bra, detta görs till förmånligt pris på 550 kr.

 

Pris för tre gruppträffar på plats: 5500 kr inkl. moms (gäller för hela bandet).

Pris för tre träffar online: 4000 kr inkl. moms (gäller för hela bandet).

 

Det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag hos mig.

Namn  
E-post  
Telefonnummer  
Tjänst  
Meddelande