Kickstarta 2022 med Hållbart fokus!

 

En digital kurs för dig som vill boosta din mentala hälsa och som är redo att prioritera dig själv på ett hälsosamt sätt. Under 6 veckor får du redskapen för att kickstarta ditt 2022.

 

 

Kursens innehåll


5 st gruppträffar á 80 min. Varje träff kommer ha ett tema som behandlar allt från stresshantering, mental träning, prestation och självkänsla. Vi gör gemensamma övningar, uppgifter och skapar tid för reflektion och avslappning. Träffarna kommer ske varje vecka.

 

2 st individuella träffar á 50 min. Här får du möjlighet att på ett djupare plan arbeta med det som just du behöver.  Vi arbetar metodiskt och utifrån dina önskemål vare sig det handlar om att göra en förändring, få tid till reflektion eller prata av sig lite. Vi bestämmer tillsammans när det passar bäst att ha de individuella träffarna. Dessa behöver nödvändigtvis inte inträffa under de 6 veckor som kursen håller på.

 

 

Hur:
Kursen kommer ske via Google meet (länk skickas till de som anmält sig). 

 

 

 

När:

Start blir i slutet av januari 2022.

 

 

Pris:
2 250 kr inkl. moms. Använd gärna ditt friskvårdsbidrag! Jag är kopplad till Actiway och Epassi.

 

 

För vem riktar sig kursen?

Den riktar sig till dig som vill börja det nya året med att boosta din mentala hälsa och som är redo att prioritera dig själv på ett hälsosamt sätt. Jag möter många som får dåligt samvete över att prioritera sig själva och som tror att det är samma sak som att vara egoistisk. Att prioritera sitt eget mående då och då handlar om att ta ansvar för sin hälsa vilket i sin tur smittar av sig på de nära och kära du har runt omkring dig. I den här kursen får du lära dig verktyg som på ett naturligt och självklart sätt lär dig lyssna på kroppen - något som du längs vägen kanske har glömt bort att göra.

Kursen är från 18 års ålder.

 

 

I kursen ingår även:

 

Hemuppgifter

Efter varje gruppträff får du en hemuppgift att göra till nästa gång. Uppgiften är helt valfri att göra och du bestämmer själv när du gör den.

 

Inspelade ljudfiler

Efter första gruppträffen får du inspelade ljudfiler innehållande olika guidade övningar. Dessa kan du lyssna och träna till mellan våra träffar.

 

 

Skicka en intresseanmälan här nedan så tar jag kontakt med dig så snart som möjligt. Intresseanmälan är inte bindande. 

 

 

Namn  
E-post  
Meddelande  

Några omdömen

från tidigare kursdeltagare

/ Mia

 

"Kursen har varit en ögonöppnare för hur hjärnan kan påverka min känsla runt stress. Så som den inre kritikern, kommentatorn m.m. En väldigt viktig kurs bara för att påverka och påminna sig själv om att ta hand om sig själv."

/ Fanny

"Det var en jättebra kurs för vi gick igenom konkreta övningar och det är det man behöver öva på, gärna tillsammans, för att få in ett nytt tänk så att man inte fastnar i stressen. Det var en superbra kurs för mig att komma igång med att ändra mina tankemönster." 

/ Josefine

"En hjälpsam och innehållsrik kurs med en fantastisk kursledare som har fått mig att komma ett steg närmare att bli lugnare och lära känna mig själv."