En kurs för dig som vill lära dig hantera stress och få kunskaper i hur du kan stärka din hälsa genom förebyggande stresshantering! 

 

 

Kursen kommer att behandla innehåll som: mental träning, medveten närvaro, bli medveten om och förändra ditt tankemönster, avslappning, stress, återhämtning, stärk din självbild och mycket mer!!

 

När:
Under fem veckor, varje söndag.
18/4 kl.19.30-21.00
25/4 kl.19.30-20.30
2/5 kl.19.30-20.30
9/5 kl.19.30-20.30
16/5 kl.19.30-20.30

Obs. det första tillfället kommer att vara 80 min, övriga 60 min.

 

 

 

Hur:
Kursen sker online och vi kommer att träffas på Google meet (länk skickas till de som anmält sig). Jag som kursledare kommer att hålla små föreläsningar LIVE och vi kommer tillsammans reflektera, prata och göra uppgifter tillsammans på plats i Google meet.

 

 

 

Pris:
695 kr inkl. moms.
Då ingår:

 

Föreläsningar

Varje kurstillfälle innehåller en miniföreläsning om det aktuella temat för kvällen. Vi pratar och reflekterar utifrån denna och de uppgifter som vi gör tillsammans.

 

Uppgifter

Vi gör uppgifter kopplade till temat och som ger dig redskap för hur du kan skapa dig ett hållbart fokus.

 

Hemuppgifter

Efter varje kurstillfälle får du en hemuppgift att göra till nästa gång. Uppgiften är helt valfri att göra och du bestämmer själv när du gör den.

 

Inspelade ljudfiler

Efter första kurstillfället får du tre inspelade ljudfiler innehållande olika guidade övningar. Dessa kan du lyssna och träna till mellan våra träffar.

 

Enskilt samtal

Varje kursdeltagare får möjlighet att boka in ett enskilt samtal (30 min) med mig där det finns tid till individuellt samtalsstöd eller coachning inom stresshantering, mental träning och personlig utveckling. Detta är helt valfritt men något jag varmt rekommenderar. samtalet bokas in någon gång under kursens gång.

 

Facebook grupp

Som kursdeltagare får du medlemsskap i en privat facebook grupp där du kan dela med dig av egna erfarenheter, reflektioner, frågor och funderingar. Ett forum där vi kan stötta varandra helt enkelt.

 

 

 

Anmälan:
Du bokar din plats till kursen genom att skicka ett meddelande till isabelle@hallbartfokus.se. När du bokat kommer du att få ett bekräftelsemail av mig där du får information om betalning och ett välkomstbrev.

 

Anmäl dig senast 12/4 för att säkra din plats till kursen!

 

Varmt välkommen med din bokning!
isabelle@hallbartfokus.se

 

Namn  
E-post  
Meddelande  

" Kursen har gett mig verktyg till att bli bättre på att se mina egna behov och på så sätt nå en mer hållbar livsstil. Genom intressanta föreläsningar och givande övningar har jag fått betydande verktyg till att nå ett mer lugn i vardagen. Isabelles brinnande engagemang för ämnet och hennes drivkraft avspeglas i kursens innehåll och dess tillfällen. Hennes egnagemang smittar även av sig på mig som kursdeltagare då jag blir extra motiverad till personlig utveckling. Jag upplever även att kursen haft ett bret innehåll då jag lärt mig om stresshantering, mindfulness samt hantering av tankemönster. Jag är tacksam för att ha fått ta del av inspelat material från ett tillfälle då jag inte kunde delta. På så sätt kunde jag lära mig mer och få redskap, trots att jag inte var på plats vid tillfället. "

" Isabelle är väldigt lugn och har en behaglig röst vilket gör det lätt att slappna av och ta till sig av tipsen hon ger. Hon är väldigt inspirerande och kursen gav mersmak. Enkla me effektiva övningar! "

" Kursen har givit mig möjlighet att stanna upp i nuet och reflektera över vad som är viktigt i livet. Jag har lärt mig att uppskatta även små stunder som exempelvis doften av nybryggt kaffe. Jag har upplevt stress under så lång tid att jag glömt bort hur det känns att uppskatta små saker i livet och att jag faktiskt lever här och nu. Min hjärna har hela tiden varit på en annan plats och funderat på det som varit eller oroat mig för det som komma skall. Kursen har lärt mig acceptera och förstå att jag själv har makten att förändra min tillvaro och att det är viktigt att prioritera si sjäv och sitt eget välmående.

/ Lisa

 

 

/ Britt

/ kursdeltagare 

 

Några omdömen

från tidigare kursdeltagare