Samtalsstöd barn och unga

Har du barn i åldrarna 13-18 år och som du märker har någon form av stressproblematik?

Som kanske har lätt för att stressa upp sig inför prov, sociala medier, umgänge eller annat?

 

Jag erbjuder enskilda samtal á 50 min för barn och unga där vi samtalar kring stress, acceptans, självkänsla och välmående samt varvar detta med stärkande övningar i avspänning, mindfulnes och återhämtning.

 

Stress kryper tyvärr ner i åldrarna och allt för många barn och unga har stressrelaterade besvär. Det kan handla allt ifrån skolstress, sociala medier och oror kring kompiskretsen till självkänsla och att sätta för höga krav på sig själv.

 

Som utbildad och verksam grundskolepedagog möter jag många barn i skolan och jag har god pedagogisk vana samt empatiskt bemötande. Jag vill ge redskap och stöttning i hur unga kan stärka sitt mående redan i tidig ålder.

 

Samtalen sker digitalt och du som vårdnadshavare kan välja om du vill vara med under samtalet eller inte.

Jag har tystnadsplikt och allt som sägs under samtalen stannar där, du kan läsa mer om detta här. 

 

Har du några frågor kring samtalen är du varmt välkommen att ta kontakt med mig!

 

Pris:

50 min 450 kr
 

Namn
E-post
Land
Stad
Adress
Ditt fält
Ditt fält
Boka
Din fråga?
Meddelande
Bilagor

Hållbart fokus

Kontakt

Adress:

Galeonsvägen 8b

74948 Enköping

 

Tel: 0704058350

e-post: isabelle@hallbartfokus.se

 

© 2020 hallbartfokus.se