Bokning

Vad gäller för av- och ombokningar?

Avbokning kan göras kostnadsfritt fram till och med 48 h innan den bokade tiden - hela beloppet sätts tillbaka på betalande kontot. Efter 48 h innan och fram till 2 h innan kan du boka om tiden pga. exempelvis sjukdom. Skulle du utebli bokad tid kommer du inte att ersättas. Om jag på Hållbart fokus av någon anledning inte skulle kunna genomföra den bokade aktiviteten kommer du att bli kontaktad och du får möjligheten att antingen boka om din tid eller få dina pengar tillbaka.

 

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag hos Hållbart fokus?

Ja! Stresshantering i olika former är enligt skatteverket friskvårdsberättigat. Du kan därmed använda ditt friskvårdsbidrag när du bokar någon av mina tjänster. Spara och visa ditt kvitto för din arbetsgivare. Observera att olika arbetsplatser har olika regler så kolla med din arbetsgivare först för att se vad som gäller på just din arbetsplats.

 

Hur betalar jag?

Du kan betala med både swish till nummer 1234450219 eller till bankgiro 5612-2104.

 

Fler frågor?

Då är du varmt välkommen att kontakta mig via min e-post eller telefon.

telefon: 070 405 83 50

e-post: isabelle@hallbartfokus.se

Boka här

 

Skriv ditt namn, e-post samt vilken tjänst som du önskar att boka. Jag kontaktar dig så snart jag kan. Får du inte svar inom 2 dagar kan mitt mail ha hamnat i skräpposten så håll gärna ett extra öga på det!

Vänliga hälsningar Isabelle

Adress:

 

Galeonsvägen 8b

74948 Enköping

Namn *
E-post *
Tjänst *
Meddelande *

Hållbart fokus

Kontakt

Adress:

Galeonsvägen 8b

74948 Enköping

 

e-post: isabelle@hallbartfokus.se

 

© 2020 hallbartfokus.se