Om mig

 

Hej där!

 

Om mig

Under största delen av mitt liv har jag ställt onödigt höga krav på mig själv, velat prestera på topp och haft svårt att sätta gränser för mig själv. I kombination med att arbeta inom skolans värld där det ofta är ett högt tempo, krav utifrån (och ofta inifrån) samt hög ljudnivå skapades en stor stress inom mig, utan att jag själv ville inse det. Tyvärr blev allt detta på bekostnad av min egen hälsa.

 

Hösten år 2018 blev jag sjukskriven i utmattningssyndrom. Detta ledde till en livsomställning då jag blev tvungen att se på min vardag, vad som fungerade och inte och jag fick lära mig att börja sakta ner och rikta om mitt fokus. Jag började sakta men säkert hitta ett mer hållbart fokus för mig. Denna omställning blev också källan till varför jag utbildade mig till avspännings- och stresspedagog

 

2021 öppnande jag upp Hållbart fokus med målet att hjälpa och stötta andra som vill lära sig mer om stress, prestation, nedvarvning och mental träning. Mina tjänster utgår alltid från kroppen och hur nervsystemet fungerar vilket skapar en långsiktig verkan på måendet.

Utbildningar

Legitimerad lärare, lärarutbildningen på Uppsala universitet

 

Diplomerad avspännings- och stresspedagog med kognitiv inriktning, Sverigehälsan i Stockholm.

 

Certifierad SEE learning facilitator,

(socialt, emotionellt och etiskt lärande). Emory University, Atlanta

 

CBCT - Cognitively-based compassion training. Emory University, Atlanta.

 

Kvalitetsförsäkrad 

Hållbart fokus är kvalitetsförsäkrad enligt Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Cetifikatet visar att min verksamhet är försäkrad, att jag är välutbildad och att jag följer förbundets etiska regler. Detta som en trygghet för dig som kund. 
 

 

Min vision

Med min kompetens inom stresshantering vill jag stötta och hjälpa andra till att börja lyssna mer på sin kropps signaler på stress och ohälsa men även stärka sina inre resurser. Det finns så mycket som vi själva kan göra för att skapa välmående. Jag arbetar med både privatpersoner och arbetsplatser/föreningar som är redo att ta ta det första steget mot ökad hälsa. 

 

Som avspännings- och stresspedagog fokuserar jag på det som stärker dig och får dig att växa som person. Du har redan svaren, jag hjälper dig bara att hitta dem.

 

Jag hoppas att vi ses!

 

Isabelle Uskali Wassler

 

 

Media

 

Entreprenörden

Läs mer om min resa som företagare på Entreprenördens sida. Länk till hemsidan hittar du här!

 

"Min historia" ljudklipp

 

Jag gästade podden "Rakt in i väggen" där jag berättade om min egen resa i utmattning. Lyssna gärna på inspelningen här nedan.

Vad några av mina kunder säger om mig

Våra samtal har gjort mig mer uppmärksam på mitt mående och att se det positiva i olika situationer. Isabelle är engagerad och god lyssnare och jag fick lära mig hur jag kan göra i olika situationer för att förenkla och minska på stress och negativa tankar.

Isabelle har lyssnat, förstått och fått mig att tänka till på andra sätt och andra vägar. Jag har uppskattat våra samtal.

Jag har fått upp ögonen för hur jag prioriterat min tid den senaste perioden och jag har börjat inse att jag faktiskt har valmöjligheter.

Att få tid att prata om stress och hur det påverkar mig har varit väldigt givande. Våra samtal har fått mig att reflektera , stanna upp och våga prioritera mitt eget mående.

Hållbart fokus

Kontakt

Adress:

Galeonsvägen 8b

74948 Enköping

 

e-post: isabelle@hallbartfokus.se

 

© 2020 hallbartfokus.se