Om mig

Våra samtal har gjort mig mer uppmärksam på mitt mående och att se det positiva i olika situationer. Isabelle är engagerad och god lyssnare och jag fick lära mig hur jag kan göra i olika situationer för att förenkla och minska på stress och negativa tankar.

 

Isabelle har lyssnat, förstått och fått mig att tänka till på andra sätt och andra vägar. Jag har uppskattat våra samtal.

Jag har fått upp ögonen för hur jag prioriterat min tid den senaste perioden och jag har börjat inse att jag faktiskt har valmöjligheter.

Att få tid att prata om stress och hur det påverkar mig har varit väldigt givande. Våra samtal har fått mig att reflektera , stanna upp och våga prioritera mitt eget mående.

Vad kunder säger om mig

 

Om mig

Jag arbetar som grundskolelärare i Uppsala där jag bor med mina två barn och min man. Jag älskar musik, skratt och de där små guldglimtarna som finns i vardagen - så som en god kopp kaffe, att lyssna på en bra låt eller helt enkelt bara vara för sig själv en stund. 

 

Under största delen av mitt liv har jag ställt onödigt höga krav på mig själv, velat prestera på topp och haft svårt att sätta gränser för mig själv. I kombination med att arbeta inom skolans värld där det ofta är ett högt tempo, krav utifrån (och ofta inifrån) samt hög ljudnivå skapades en stor stress inom mig, utan att jag själv ville inse det. Tyvärr blev allt detta på bekostnad av min egen hälsa.

 

För ett par år sedan blev jag sjukskriven i utmattningssyndrom. Detta ledde till en livsomställning då jag blev tvungen att se på min vardag, vad som fungerade och inte och jag fick lära mig att börja sakta ner och rikta om mitt fokus. Jag började sakta men säkert hitta ett mer hållbart fokus för mig. Denna omställning blev också källan till varför jag utbildade mig till avspännings- och stresspedagog.

 

Utbildningar

Lärarutbildningen på Uppsala universitet

 

Avspännings- och stresspedagog med kognitiv inriktning på Sverigehälsan i Stockholm.
 

Min vision

Genom mina tjänster vill stötta och hjälpa andra till att kunna arbeta bli mer 

närvarande i vardagen, börja lyssna på sina egna signaler på stress och ohälsa samt stärka sina inre resurser. Detta gäller både privatpersoner som på arbetsplatser.

 

Som avspännings- och stresspedagog erhåller jag ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att jag fokuserar på det friska inom dig, det som stärker dig och får dig att växa som person. Jag fokuserar på hälsofrämjande aktiviteter och samtal som du ska kunna använda i förebyggande syfte. Du har redan svaren, jag hjälper dig bara att hitta dem.

Jag hoppas att vi ses!

 

Eftersom jag själv arbetar som lärare och vet vilka krav som ställs inom denna yrkeskategori vill jag även finnas där för andra lärare, erfarna som nya, och hjälpa till att hitta det hållbara fokuset. 

 

Isabelle Uskali Wassler

"Du har redan svaren. jag hjälper dig bara att hitta dem"