För privatpersoner

Samtalsstöd och coachning vuxen

 

Tillsammans ser vi på nuläge och sätter mål för hur du kan nå ditt önskade läge. Här fokuserar vi på det friska och som faktisk får dig att blomstra.

 

Tillsammans hittar vi ett fokus som är hållbart för dig i din vardag och som förebygger stress. Vi varvar samtalet med praktiska övningar som ger chans till avslappning.

 

Hållbart lärande

 

Arbetar du som lärare och vill få stöttning i hur du privat kan hitta balansen mellan arbete och privatliv? Vill du hitta dina laddstationer samt bli medveten om hur du kan förebygga stress hos dig själv och dina elever?

 

Denna tjänst är specifikt riktad till dig!

Avspänning och återhämtning

 

Är du intresserad av att lära dig mer om hur du kan göra för att slappna av på ett enkelt sätt? Jag lär dig tekniker som du kan använda dig av både på jobbet och hemma.

 

Du behöver inte ha någon förkunskap i avspänning, avslappning, stresshantering. Vi utgår från där du är och vad du skulle behöva just nu för att komma ner i varv.

Samtalsstöd barn och unga

 

Har du barn i åldrarna 13-18 år och som du märker har någon form av stressproblematik? Som kanske har lätt för att stressa upp sig inför prov, sociala medier, umgänge eller annat?
 

Jag erbjuder enskilda samtal á 50 min för barn och unga där vi samtalar kring stress, acceptans, självkänsla och välmående samt varvar detta med stärkande övningar i avspänning, mindfulnes och återhämtning.