Recensioner 

Här nedan kommer några fina recensioner från några av de fantastiska personer som jag har haft äran att få arbeta med.

Omdöme

från tidigare klienter och kursdeltagare

"En hjälpsam och innehållsrik kurs med en fantastisk kursledare som har fått mig att komma ett steg närmare att bli lugnare och lära känna mig själv." 
/Josefine, digital kurs

"Kursen har varit en ögonöppnare för hur hjärnan kan påverka min känsla runt stress. Så som den inre kritikern, kommentatorn m.m. En väldigt viktig kurs bara för att påverka och påminna sig själv om att ta hand om sig själv." /Mia, digital kurs
 

"Det var en jättebra kurs för vi gick igenom konkreta övningar och det är det man behöver öva på, gärna tillsammans, för att få in ett nytt tänk så att man inte fastnar i stressen. Det var en superbra kurs för mig att komma igång med att ändra mina tankemönster." 

/Fanny, digital kurs

"En bra kurs som gett mig nya insikter som jag tar med mig på vägen till att må bättre efter en utmattning. Engagerad kursledare som guidade oss genom en blandning av kunskap, övningar och reflektioner. Var väl värt tiden och pengarna, ser det som en investering i mig själv!"

/ Kursdeltagare i återhämtningsgrupp

"Den har fått mig att inse att naturen har en läkande kraft. Jag har också förstått att med rätt andning blir kroppen genast mindre stressad. Jag har fått upp ögonen för mindfulness och kommer att fortsätta med sådana övningar. Att prata om min stress med andra har varit skönt! Jag inser att jag inte är ensam i att må som jag gör. Genom att prata om det känner jag att jag måste sänka mina krav på mig själv och vad jag tror ska förväntas av mig."

/ Eva - kursdeltagare i återhämtningsgrupp

"Inspirerande föreläsning med en föreläsare som lyfter ett ämne det pratas alldeles för lite om på lärarutbildningen. Isabelle öppnar upp för en inre reflektion och delar med sig av egna erfarenheter, samtidigt som hon bjuder in deltagarna aktivt under föreläsningen om stresshantering på ett professionellt sätt."

/ Lärarstudenter på Örebro universitet

Hållbart fokus

Kontakt

Adress:

Galeonsvägen 8b

74948 Enköping

 

e-post: isabelle@hallbartfokus.se

 

© 2020 hallbartfokus.se