Samtalsstöd och coachning vuxna

 

Är det dags att prioritera ditt eget mående?  

 

Behöver du hjälp att hitta återhämtning i vardagen, strukturera livspusslet och hitta balansen mellan arbete och privatliv?  

 

Vill du bli bättre på att sätta gränser och få mer av det som får dig att må bra?

 

Utifrån vad just du behöver skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig där du är just nu. Tillsammans ser vi på nuläge och behov, identifierar delarna i ditt liv som skapar välmående och sätter mål för hur du kan arbeta mot ditt önskade läge. Fokus kommer ligga på att uppmärksamma vad du mår bra av för att kunna stärka ditt välmående. Samtalen varvas med guidningar och övningar för avslappning och återhämtning.

 

 Du kan boka ett samtal i taget eller ett samtalspaket på 3 st samtal. För att hinna arbeta ordentligt på det som du behöver rekommenderar jag att boka in samtalspaketet.

Kostnadsfritt prova-på samtal!

Självklart bjuder jag på ett 20 min prova-på samtal där du kan se om jag är rätt person för dig. För mig är det viktigt att du känner dig trygg och att du kan känna förtroende för mig. Därför är detta samtal helt kostnadsfritt och du bestämmer sedan helt själv om du vill boka in ett längre samtal med mig. 

 

Priser och info:

20 min prova-på samtal (nya kunder). Sker online och är GRATIS.

50 min samtal: 750 kr

Samtalspaket på 3 samtal: 2 100 kr 

 

Studerar du eller är pensionär?

Jag tillämpar 20% rabatt för er.

 

Vad ingår? Du får en sammanfattning efter varje samtal (obs. gäller ej prova-på samtal) med verktyg och övningar just för dig. Kom ihåg att förändringar tar tid och ha därför i åtanke att ge processen den tid som behövs. Det finns inga Quick-fix för att nå en långsiktig förändring. Betalning sker efter varje samtal och har du bokat samtalspaket sker betalning i förväg

 

 

Hållbart fokus

Kontakt

Adress:

Galeonsvägen 8b

74948 Enköping

 

Tel: 0704058350

e-post: isabelle@hallbartfokus.se

 

© 2020 hallbartfokus.se